Daimkladdkaka med vit choklad.
Alla som känner mig vet att jag älskar kladdkakor i alla dess former, och att experimentera med dom. Det här receptet hittade jag på nätet och tänkte att det lät gott. Och god blev den!

3 dl socker
2,5 dl mjöl
3 msk kakao
3 ägg
125 g smör
200 g Marabou Daim
Smält smöret, vänd ner övriga ingredienser. Sätt ugnen 175 grader, grädda kakan i ca 20 min. Låt svalna! Smält under tiden chokladen och bred ut på kakan. Strö över riven vit choklad Låt stå i kylskåpet över natten.
2,5 dl mjöl
3 msk kakao
3 ägg
125 g smör
200 g Marabou Daim
Smält smöret, vänd ner övriga ingredienser. Sätt ugnen 175 grader, grädda kakan i ca 20 min. Låt svalna! Smält under tiden chokladen och bred ut på kakan. Strö över riven vit choklad Låt stå i kylskåpet över natten.

Kommentarer
Trackback